Bij de Stadspoort

Dichtbij strand en duinen

Goedereede ligt prachtig ingesloten tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee. Het buitenleven lonkt altijd en op een mooie dag viert u gewoon vakantie in eigen land. Geen file naar de kust, maar ruimte en rust. Nieuwbouwplan ‘Bij de Stadspoort’ wordt gebouwd tussen de Mariadijk en Tramlijnweg. Op de plek waar vroeger het gemeentehuis stond.

Wandelend naar het historische centrum

Vanaf deze plezierige woonlocatie loopt of fietst u straks via de Achterom het bruggetje over naar de Markt waar een aantal gezellige restaurants mét terrassen zijn. In het centrum zijn voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen. Deze van oorsprong belangrijke havennederzetting kent een rijke geschiedenis en met circa 2.295 inwoners een gemoedelijke sfeer.

MOOISTE VESTINGSTADJE MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN​

Trek erop uit en volg de fiets- of wandelroute door het schitterende natuurgebied de Kwade Hoek. Wandel langs de pittoreske huisjes in de Pieterstraat of rijdt vanaf de kop van het eiland Goeree-Overflakkee via de N57 eenvoudig naar Ouddorp, Middelharnis, Renesse, Brielle, Spijkenisse of Rotterdam. Er zijn ook goede busverbindingen met de plaatsen rondom het stadje.