Drie- en vierkamer appartementen

De 8 appartementen met privéparkeerplaats en berging buiten het gebouw liggen aan de kant van de Mariadijk. Comfortabel ingedeeld met een ruime living met open keuken, 2 of 3 slaapkamers en een prettige badkamer met mooi sanitair. Overal is vloerverwarming, behalve bij de maisonnette. Daar wordt de slaapverdieping verwarmd met elektrische verwarming. De buitenruimte, in de vorm van een terras, balkon of loggia, is op het zuiden gericht zijn.

Eengezinswoningen met ruime tuin

Er komen 4 eengezinswoningen met tuin op het zuiden. De woningen met 3 slaapkamers en grote zolder zijn lekker ruim. De hoekwoning heeft een erker in de zijgevel en extra brede kavel. Achter in de tuinen staat een houten berging en voor de auto is een privéparkeerplaats beschikbaar tegenover de appartementen.

Levensloopbestendige woningen

De 3 blokjes met totaal 11 levensloopbestendige woningen liggen verspreid over het plan. Bijzonder aan deze woningen is de breedte, waardoor er naast de woonkamer en keuken een bad- en slaapkamer op de begane grond mogelijk zijn gemaakt. De verdieping is een open ruimte waar in de optionele sfeer nog kamers gemaakt kunnen worden.
Type: A
Bouwnummer: 1 en 4 Bouwnummer 3 en 4 gespiegeld
Type: B
Bouwnummer: 2 en 5
Type: C
Bouwnummer: 7
Type: D
Bouwnummer: 8
Previous
Next
Type: E
Bouwnummer: 9
Type: F
Bouwnummer: 10
Bouwnummers 11 en 12 gespiegeld
Previous
Next
Type: G
Bouwnummer: 13, 15, 16, 18, 19, 20 en 23
Bouwnummer: 14, 17, 21 en 22 gespiegeld